Stel cookie voorkeur in

Meester Ben

Mijn naam is Ben Sintenie en ik werk dit jaar voor het eerst op de Sluis. Hiervoor heb ik een half jaar op de basisschool in Nieuwe Niedorp gewerkt en daarvoor op diverse scholen als invaller. Ik heb daarvoor altijd gewerkt in de grafische industrie, waarvan de laatste 9 jaar als bedrijfsleider bij Rodi Media.

Vier jaar geleden besloot ik het roer om te gooien heb me ingeschreven voor de verkorte Pabo-opleiding in Leeuwarden. Na een pittige studie haalde ik mijn diploma en sta sinds maart 2017 voor de klas. Ervaring met kinderen had ik al, want ik niet alleen zelf drie kinderen maar vanaf mijn 20e jaar ben ik actief bij de voetbal als jeugdleider en trainer. Niet alleen omdat ik een voetballiefhebber ben, maar ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten zoals voetballen, hardlopen, fietsten, schaatsen en wandelen. Daarnaast ben ik een liefhebber van tuinieren en spaar oldtimer fietsen. Ik verwacht dat het me goed gaat bevallen dit jaar op de Sluis, want ik voel nu, na slechts een paar weken, al aardig thuis.