Stel cookie voorkeur in

Juf Carola

Ik ben Carola Koomen en ben de juf van een kleutergroep en werk van maandag t/m donderdag.
Ik vind het geweldig om met kleuters te werken en doe dit elke dag met veel plezier. Het is voor kinderen natuurlijk best spannend om in een kleutergroep te komen en ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kinderen hun plekje vinden in de groep en zich veilig voelen. Het is daarna fantastisch om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe we een band opbouwen. Ik geniet enorm van de spontaniteit en het enthousiasme van kleuters.

Ik werk op De Sluis sinds januari 1992. Ik werkte de eerste jaren fulltime, ik werkte toen 4 dagen in een kleutergroep en 1 dag  gaf ik muziekles in alle groepen. Later heb ik ook een paar jaar op vrijdag in groep 8 gewerkt. Daarna ben ik 4 dagen in de week gaan werken en altijd bij de kleuters gebleven.

Voordat ik op De Sluis kwam heb ik ook nog op een aantal andere scholen gewerkt, o.a. een jaar op een school met zeer moeilijk lerende kinderen en 4 jaar op een Jenaplanschool, daar heb ik in alle groepen gewerkt.

Inmiddels werk ik dus al heel wat jaren in het onderwijs en heb veel ervaring in het werken met een kleutergroep. Ik wil me ook inzetten om mijn kennis te delen met andere collega’s, o.a. met leerkrachten binnen onze stichting.

Samen met Derck woon ik in Hoorn. Als ik vrij ben vind ik het leuk om te tennissen, boeken te lezen, te genieten van de natuur , lekker te eten en bv. naar de film te gaan.

Tot ziens op De Sluis!